Eerste blog / Πρώτο μπλογκ

Dit is ons eerste bericht! De site is bijna klaar, stukje bij beetje wordt er hier iets toegevoegd, daar iets verbeterd.. Allemaal nieuw en toch wel spannend! Iedere keer leren we weer wat bij. Als de laatste paar Griekse vertalingen ingevoerd zijn, kunnen we het adres van de site gaan verspreiden, in Griekenland en in Nederland. Tot gauw!

Εδώ το πρώτο μας μήνυμα! Η ιστοσελίδα είναι σχεδόν έτοιμη, κάτι συμπληρώνεται απ’ εδώ, κάτι διορθώνεται απ’ εκεί.. Τούτη η ιστοσελίδα είναι για μας μια καινούργια και συναρπαστική εμπειρία. Κάθε φορά μαθαίνουμε και άλλα πράγματα. Όταν τα κείμενα είναι μεταφρασμένα και στα Ελληνικά, θα δημοσιεύσουμε την διεύθυνση της ιστοσελίδας στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s