De broed / Η αναπαραγωγή

De broed is bijna ten einde. Alles is tot nu toe voorspoedig gegaan. Rond de 50 jongen, zelfs een aantal met een echte ‘Spaanse’ vader, zoals de vogeltjes op de foto. De zang van de vader is wat anders dan dat we gewend zijn, we zijn heel benieuwd hoe zijn zonen gaan zingen! Een rustperiode breekt nu aan, waarin alle jongen langzaam maar zeker kunnen groeien en zich ontwikkelen. Een goede zomer voor iedereen!

Η αναπαραγωγή σχεδόν τέλειωσε. Όλα πήγαν μια χαρά μέχρι στιγμής. Γύρω στα 50 μικρά, ακόμα μερικά με ένα γνήσιο ‘Ισπανό’ πατερά, σαν τα πουλάκια στη φωτογραφία. Το ρεπερτόριο του είναι λίγο διαφορετικό από τι έχουμε συνηθίσει, δεν μπορούμε να περιμένουμε να αρχίσουν να τραγουδήσουν οι γιοι! Tώρα αρχίσει περίοδο ξεκούρασης, οπότε μπορούν να μεγαλώσουν και να αναπτύσσουν τα μικρά σιγά σιγά. Καλό καλοκαίρι για όλους!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s