STS wedstrijd 1 december 2018

    Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover: de zangwedstrijd van de Nederlandse Spanish Timbrado Society! Al vroeg was iedereen aanwezig om de vogels af te leveren. Er werd op 2 plaatsen gekeurd: in een grote zaal de stammen, en in een apart kamertje de enkelingen. Het was een vol programma!

Helaas hebben niet alle deelnemende vogels gezongen, bij de onze werd dat zeker veroorzaakt door het felle licht. Daar was onvoldoende op getraind. Daar gaan we zeker aan werken voor de BeNeDu. Maar gelukkig deed één van de stammen het toch uitstekend, en werd 2e!  En goed beschouwd 1e bij de ‘Original’,  omdat de stam die eerste werd van de categorie ‘Floreado’ was. Eén vogel van deze stam haalde ook (mede) het hoogst aantal punten, nl. 89. Maar omdat er wat minder punten waren gescoord in de hoofdtoeren, leverde het nèt niet het predicaat ‘Meesterzanger’ op.

20181202_214152

20181203_185209

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s